2018 începe cu o nouă ediție HR Summit Cluj-Napoca

03.12.2017

2018 începe cu o nouă ediție HR Summit Cluj-Napoca, eveniment despre oameni și pentru oameni. De-a lungul celor 15 ediții desfășurate la nivel național, HR Summit a oferit comunităților de HR conținut de calitate și informații utile, aliniate la trendurile actuale. Astfel, evenimentele au pus accent pe importanța comunităților și necesitatea de a ține pasul cu ritmul schimbărilor din piața muncii, poziționându-se ca fiind evenimentul regional de resurse umane și management, care anual reunește peste 500 de profesioniști în HR și domeniile conexe.

“Anul 2018 începe cu o nouă ediție HR Summit Cluj-Napoca care propune pentru zilele de 13 și 14 martie o nouă structură de eveniment, cu secțiuni și strategii noi de creștere a acestei industrii. Conferința răspunde necesităților publicului transilvănean și propune o politică de HR proactiv: implicare, dezvoltare, educare.”, declară Bianca Tritean, project managerul evenimentului.

De ce să vii la HR Summit Cluj?

Evenimentul cuprinde trei secțiuni care urmăresc să abordeze diferite particularități: The Heart of Leadership, HR Boot Camp și The Innovation Room.

„Dacă ești #manager, #teamleader sau dorești să avansezi către o astfel de poziție, The Heart of Leadership răspunde curiozităților referitoare la noile metode de leadership, gestionarea eficientă și creativă a unei echipe implicate, menținerea membrilor echipei tale în proiect, stimularea și motivarea acestora. Dacă ești student masterand, intern sau activezi de mai puțin de 12 luni în HR, îți propunem HR Boot Camp, secțiunea dedicată începătorilor din domeniu, suficient de motivați cât să investească în viitorul lor profesional. Noi creăm oportunitatea de a interacționa cu reprezentanți ai companiilor de top din România și îți facilităm accesul la workshop-uri interactive care abordează spețe reale, care pot contribui la orientarea ta în carieră”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Aceştia au mai spus că dacă ești o persoană creativă, mereu în căutare de idei inovative, am pregătit pentru tine The Innovation Room. Prezentările cuprind subiecte variate: de la metode inovative de recrutare, retenție și motivare, la cele mai interesante beneficii pentru angajații tăi și metode de diferențiere și creștere a vizibilității companiei tale la nivel național și internațional.
Blind bird Ticket

Până în 30 noiembrie 2017, HR Summit Blind Bird Ticket vine la un preț special pentru chibzuiți.

Detalii despre eveniment și bilete, pe site-ul oficial www.cluj.hrsummit.ro

 

 

 

Citiți și despre: