Accesorii Mercedes-Benz adecvate tuturor necesităților

04.06.2017

Mercedes-Benz a lansat Colecția de Accesorii 2017, aceasta cuprinzând produse de cea mai înaltă calitate. Printre noutățile care se disting în Selecția de accesorii se regăsesc ceasurile elegante, hainele de calitate superioară, ochelarii de soare stilați și stick-urile USB de forma noului tip de chei Mercedes-Benz, o parte dintre accesorii etalând una dintre culorile anului: mov.

Movul este una dintre culorile vedete ale acestui an. De aceea, multe produse noi din Selecția de accesorii Mercedes-Benz destinate femeilor sunt în tonul acestui violet cald, care poate fi ușor asortat cu alte culori.

Articolele vestimentare sport/casual sunt o componentă constantă din Selecția Mercedes-Benz. Astfel, Colecția de Accesorii 2017 dedicată femeilor cuprinde jacheta neagră în combinație cu accente mov, tricou mov și șapcă accesorizate cu cristale Swarovski de aceeași culoare. Această Selecție este completată cu ojă de unghii de culoare mov, produsă de LCN pentru Mercedes-Benz, ceas cronograf sport pentru femei în nuanțe de mov și cristale Swarovski, precum și portofel și geantă de mână, ambele mov, create de BREE pentru această colecție.

În ceea ce privește Selecția de accesorii Mercedes-Benz destinată bărbaților, aceasta include ceasuri de mână atât cu mecanism de cuarț (Ceas pentru bărbați cronograf sport), cât și automate (Ceas Classic Automatic 500K, Ceas sportiv GMT Automatic ), ochelari de soare pentru condus sau tip business, o varietate de șepci, jachetă neagră impermeabilă, jachetă albastră, în stil navy, tricouri în dungi alb-negre, stil navy și tricouri polo, în nuanțele roșu-alb și negru-albasgtru.

Mercedes-Benz a conceput un nou design de chei, odată cu lansarea modelului E-Class Coupé în 2017. Astfel că două mini-mostre ale noului design al cheii, în versiunile negru strălucitor sau alb strălucitor cu un cadru argintiu, se regăsesc acum și sub forma unor stickuri USB în Selecția de accesorii Mercedes-Benz 2017. Stickurile USB 2.0 au o capacitate de 8 GB și sunt compatibile cu toate sistemele de operare.

 

 

 

Citiți și despre: