BearingPoint lansează concursul “Be an Innovator” 2018

20.02.2018

Tinerii antreprenori, cu idei de proiect inovatoare în domeniul digital, se pot înscrie în cursa pentru premiile „Be an Innovator”, în valoare de 14 000 de euro, acordate de firma de consultanță BearingPoint. Astfel, firma de consultanță din domeniul managementului și tehnologiei încurajează din nou studenții să participe la concursul de idei și start-up-uri cu proiectele lor inovatoare care se potrivesc motto-ului „Go Digital”.

Premiile vor avea o valoare totală de 14 000 de euro. Totodată, BearingPoint va sprijini echipa câștigătoare timp de un an în realizarea proiectelor sale.
Până pe 3 aprilie 2018, studenții de la facultățile de business și tehnologie din România, Germania, Austria, și Elveția se pot înscrie pe site-ul www.bearingpoint.com/beaninnovator cu idei de proiecte orientate spre viitor și cu efecte durabile pentru a câștiga premiul Be an Innovator.
După primirea tuturor candidaturilor, compania va realiza o listă de echipe finaliste, urmând ca, în urma preselecției, cele mai bune proiecte să fie prezentate în data de 4 mai 2018, la Berlin, în fața unui juriu BearingPoint. Câștigătorii vor fi desemnați și premiați într-un cadru festiv. Finala va oferi echipelor ocazia de a face schimb de idei cu alte start-up-uri, precum și cu partenerii și consultanții BearingPoint.
„Edițiile precedente au arătat foarte clar cât de mult potențial de inovație și creativitate au studenții. Ne vom concentra pe digitalizare, o temă esențială în societatea și economia noastră.  Astfel, studenții abordează direct provocările cu care se confruntă clienții noștri. Aștept cu nerăbdare să văd ce soluții vom găsi împreună”, a spus Kiumars Hamidian, Lider regional GCR (Germania, Cehia, România) și președintele juriului Be an Innovator.

Citiți și despre: