București Mall sărbătorește Luna copiilor, pe 6, 7 și 13 iunie

05.06.2015

Pe 6, 7 și 13 iunie, București Mall sărbătorește Luna copiilor și le-a pregătit celor mici o puzderie de activități, ce includ un joc gigant ”Nu te supăra frate!”, părinți în rol de paparazzi și teatru de umbre. Programul juniorilor începe la București Mall sâmbătă, 6 iunie, de la ora 12.00.

La Kids Area de la etajul doi va fi prezentă cunoscuta actriță Monica Davidescu, care îi va purta pe cei mici în lumea basmului, citindu-le din cartea ”Poveștile de aur ale copilăriei”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul editurii Litera și al magazinului Imaginarium. Tot de la ora 12.00, copiii vor lansa rachete colorate și vor participa la Dansul Cenușăresei la bal, adică vor forma perechi pentru a dansa vals.

Apoi, e rândul părinților să treacă în rolul de paparazzi pentru a-și fotografia odraslele în ipostaze haioase. Cei mici vor fi ajutați să-și facă propriile brățări, vor putea cânta în cor și juca ”Nu te supăra frate!” pe o tablă de joc uriașă.

Pe 7 iunie, pe copii îi așteaptă, tot între orele 12.00 și 14.00, un atelier de confecționat microfoane, spectacolul ”Corul broscuțelor de pe lac”, un atelier foto cu accesorii colorate și parada de modă ”Be fashion!” pe covorul roșu. La toate acestea se adaugă 20 de minute de dansuri și muzică, dar și jocurile „Vraja fermecată” și „Comoara magică”.

Sâmbătă, 13 iunie, celor mici li s-a pregătit de la ora 12.00 un spectacol de teatru de umbre: „Cenușăreasa și pantoful fermecat”.

După aceea, animatorii îi vor chema la joacă („Manechinele muzicale”, „Trenulețul personajelor”, „Potrivește figurina colorată” și „Comoara magică”) și la dansuri cu parașuta colorată; totodată, juniorii vor putea participa la Corul copiilor.

În plus, cu ocazia Lunii copiilor, cei trei posesori de Fidelicard Family care cheltuie sumele cele mai mari în București Mall între 1 și 30 iunie vor câștiga puncte în valoare de 500 de lei fiecare.

 

 

Citiți și despre:

  • București Mall organizează un Halloween plin de mistereBucurești Mall organizează un Halloween plin de mistere Centrul comercial București Mall organizează de Halloween un "Scary Show" de neuitat, sesiuni foto „terifiante”, jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize. Deschiderea […]
  • Evenimente speciale de Crăciun, în centrul comercial Bucureşti MallEvenimente speciale de Crăciun, în centrul comercial Bucureşti Mall Spiritul Crăciunului vine la Bucureşti Mall, an de an, cu daruri cât mai aproape de sufletul vizitatorilor săi. Astfel, zile de poveste şi experienţe pline de magie, în atmosfera plăcută a sărbătorilor de […]
  • Retailerul English Home deschide un magazin în Bucureşti MallRetailerul English Home deschide un magazin în Bucureşti Mall Magazinul de decoraţiuni interioare English Home se deschide în centrul comercial Bucureşti Mall. Noua unitate pune la dispoziția clienților centrului comercial o varietate largă de accesorii, decorațiuni și […]
  • MAC Cosmetics s-a redeschis în București MallMAC Cosmetics s-a redeschis în București Mall Strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall continuă prin redeschiderea magazinului Make up Art Cosmetics (M•A•C), unul dintre cele mai influente și revoluționare branduri de cosmetice din […]
  • Ce program au magazinele de Paște?Ce program au magazinele de Paște? Majoritatea magazinelor vor fi închise în prima zi de Paște, însă acestea au un program prelungit joi și vineri și program scurt sâmbătă și luni. Astfel, în perioada 7-10 aprilie, Auchan are program de la […]