Building Health Bucharest International Forum 2016 va avea loc pe 19-20 octombrie

15.08.2016

În perioada 19-20 octombrie, va avea loc Building Health Bucharest International Forum 2016, un eveniment dedicat calității spațiului medical și construcțiilor din sănătate. Forumul va reuni peste 300 de arhitecți, manageri, investitori și stakeholderi din sănătate, din sectorul public și din cel privat, specialiști și speakeri internaționali din mai multe țări, producători de materiale de construcții și furnizori de soluții pentru clădirile cu destinație medicală.

„A construi pentru sănătate și sănătate pentru construire sunt gândurile cu care am început această întâlnire dintre cele două domenii, al sănătății și al construcțiilor în care se desfășoară actul medical. Arhitectura mai are foarte multe de spus în domeniul construcțiilor pentru sănătate, dar nu o poate face fără contribuția celor care vor lucra în acestea și fără o atenție deosebită către cei care vor beneficia de aceste spații, către pacienți și nevoile lor”, a spus arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, Chairman Building Health Bucharest International Forum 2016.

Forumul abordează două linii tematice principale: Building Health și Healthy Buildings şi prezintă proiecte de arhitectură, studii de caz și bune practici, investiții în construcțiile din sănătate, împreună cu soluții pentru îmbunătățirea calității spațiului medical.

Mai multe informaţii găsiţi pe building-health.ro şi www.facebook.com/SpatiulMedical

 

 

Citiți și despre: