Câte transporturi a realizat Pall-Ex România, până în prezent?

29.08.2016

Compania de transport express de mărfuri paletizate, Pall-Ex România, a transportat recent paletul cu numărul 750.000. Transportul aniversar a fost realizat pentru unul dintre clienţii tradiţionali ai companiei, Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din țară.

Compania a mai anunţat că a înregistrat în fiecare an creșteri de peste 50% ale volumelor de transport marfă paletizată, ajungând în prezent la 1.400 de paleți pe zi.

Astfel, Pall-Ex România continuă să își consolideze poziţia de lider de piaţă pentru servicii de transport express de mărfuri paletizate.

„De mai bine de 4 ani ne lăsăm produsele pe mâinile sigure ale partenerului Pall-Ex România. Ştim că munca noastră este respectată, iar produsele pe care noi le facem ajung la destinaţie în timp util şi în perfectă siguranţă. Tinând cont de specificul produselor noastre, am înteles că avem nevoie de un partener care să ştie să răspundă la o întrebare simplă, şi anume <<Ni se va livra marfa la timp și în siguranță?>>. Pall-Ex România a fost furnizorul care a ştiut să răspundă clar, scurt, respectâd, fără nicio excepție, termenele de livrare. Echipa Scandia Food felicită echipa Pall-Ex România pentru paletul cu numărul 750.000, ne bucurăm să fim noi cei care au avut surpriza acestui moment aniversar”, a declarat Adrian Bailă, managerul de Transport al Scandia Food.

Pall-Ex România deține cea mai întinsă reţea de depozite care aparține unei companii de logistică din ţara noastră fiind prezentă în 30 de orașe.

„În spatele fiecărui palet stă încrederea, grija, seriozitatea și experiența unei companii specializate în transportul de marfă paletizată. În cei 5 ani ai prezenței noastre pe piața din România am atras clienți care înțeleg că activitatea noastră este concepută să ajute dezvoltarea altor business-uri pentru că tot ce ține de transport marfă paletizată și depozitare este în grija noastră. În acest moment avem cea mai mare acoperire ca număr de membri și depozite. Practic, prezența noastră strategică în toate zonele țării, reprezintă pentru clienți proximitate temporală și spațială, deci reduceri de costuri și încredere față de Pall-Ex România”, a declarat Danor Ionescu – CEO, Pall-Ex România.

 

 

Citiți și despre: