Conferinţa Meat & Milk are loc pe 12-13 mai. Principalele teme dezbătute

10.03.2016

Cea de-a cincea ediţie a Expo-Conferinţei Internaţionale Meat & Milk va avea loc în perioada 12-13 mai 2016, la Hotel Alpin din Poiana Braşov. Organizatorii au pregătit pentru această ediţie un sumar deosebit de util şi interesant pentru fermierii care vor participa.

Astfel, plecând de la uriaşele dificultăţi pe care le au de depăşit fermierii producători de carne şi lapte, workshop-ul FERMA se va desfăşura în ziua de 12 mai, în intervalul orar 11-14, sub titlul „Cine scoate de sub blestem fermierul român?”

Printre subiectele dezbătute se mai numără:

-Instrumente de finanţare şi garantare a investiţiilor din fermele de carne şi lapte
-Eficientă nutriţiei şi impactul scăderii costurilor de producţie
-Sănătatea efectivelor de animale, condiţie a profitului constant
-Inovaţii tehnologice destinate fermelor de carne şi lapte
-Tehnologii de tratare a deşeurilor din fermă

Cei care vor analiza situaţia momentului şi care vor oferi soluţii depăşire a problemelor, sunt Claudiu Franc-Preşedinte FCBR, Ioan Ladoşi-Preşedinte APCPR, precum şi un reprezentat al MADR.

Detalii despre organizarea evenimentului, precum şi înscrieri, pe meat-milk.ro sau la telefon: 021.223.25.21.

 

 

Citiți și despre: