Cosmetics Beauty Hair va avea loc pe 29 septembrie – 2 octombrie, la Romexpo

26.09.2016

Cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, Cosmetics Beauty Hair, va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, în Pavilioanele C1, C2 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

De 22 de ani, târgul promovează industria cosmeticelor din România, fiind un eveniment de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, dar și pentru publicul larg.

În plus, Cosmetics Beauty Hair s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie, mai ales că industria de produse cosmetice este, în continuare, una foarte dinamică, demonstrând un mare potenţial de creştere.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business) – pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client) – pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Peste 130 de companii provenind din România și alte 9 țări (Republica Moldova, Grecia, Ucraina, Polonia, Spania, Lituania, Italia, Bulgaria și Olanda) își prezintă produsele și serviciile, în cadrul ediţiei de anul acesta, pe o suprafață de peste 6.100 de metri pătrați. Cosmetics Beauty Hair înregistrează o creștere atât a numărului de expozanți, cât și a suprafeței de expunere ocupate față de ediția 2015.

Produse în premieră, companii din ţara noastră și din străinătate, tehnici de ultimă oră, tendințe din lumea întreagă, toate acestea și multe altele vi se vor dezvălui acum.

Printre noutățile ediției se numără:

– Glitterul pentru buze, un “must-have” al oricărei ocazii pentru o prezență de neuitat;

– Echipamente medical-estetice revoluționare;

– Extensii care nu deteriorează părul natural și peruci;

– Cosmetice naturale cu ingrediente alese, precum: extract de melc, celule stem vegetale extrase din struguri, acid hialuronic, arnica montană, calendula montană, extract de floare de colț, sunătoare, ulei de migdale dulci bio, unt bio de la fermele din Alpii Italieni;

– Bronzare orientală cu Henna;

– Produse neconvenționale pentru epilat, precum cele bazate pe zahăr;

– Cele mai noi produse de îngrijire și tratare a părului natural sau vopsit;

– Genele false din păr de nurcă 100% natural, și multe altele.

Programul evenimentului este următorul:

29 septembrie – 10.00 – 11.00 – scena Pavilionului C4 – deschiderea oficială a Forumului Demopigmentiștilor.

29 septembrie – 11.00 – 12.00 – scena Pavilionului C4 – lansarea primei cărți de specialitate în domeniul dermopigmentării: Simona Pope/Tony Belfatto.

30 septembrie – 10.00 – 13.00 – scena Pavilionului C4 – Seminar Toni Belfatto – “Secrete în dermopigmentare sau Culise întredeschise” – primul seminar cu demonstrații practice pe modele umane susținut de Tony Belfatto. Seminarul se va încheia cu o sesiune de fotografii și autografe cu Tony Belfatto.

30 septembrie – 16.00 – 18.00 – scena Pavilionului C4 – Gala Dermopigmentiștilor.

Finaliștii concursului Tendințe Top Line 2016, secțiunea hairstyling, vor face o paradă în cadrul târgului.

De asemenea, Nail Art Professionals va desfășura în cadrul evenimentului demonstrații live, gratuite, în programul de prezentare fiind incluse tehnici inovatoare, noutăți și tendințe din domeniul îngrijirii și frumuseții unghiilor.

Conform organizatorilor, în standul Ardes Cosmetici se vor face permanent demonstrații de masaj și cosmetică. Oana Turcu va oferi gratuit recomandări și scheme personalizate.

De asemenea, pe parcursul celor 4 zile, compania Axelle, unic importator în România al mărcii Luxury Greenlight va derula în cadrul standului său, pe podiumul special amenajat, prezentarea colecției Luxury Greenlight – Wedding & Party 2016 by Marian Cotoi.

În plus, Lycon România va avea demonstrații continue care constau în aplicarea diferitelor tipuri de ceară și soluții pre și postepilare pe antebrațul oricui își dorește să testeze ceara Lycon, iar MALU WILZ România își așteaptă vizitatorii la standul său din pavilionul C2 cu demonstraţii de make-up profesional ce vor avea loc constant, de joi, 29 septembrie, până duminică, 2 octombrie .

Beauty Box va avea în standul său un program variat de demonstrații gratuite pentru vizitatori.

De asemenea, în cadrul standului Rowe se vor desfășura demonstrații gratuite pe tot parcursul târgului.

Medical Estetic va oferi demonstrații și ședințe gratuite tuturor specialiștilor din domeniul de beauty care vor vizita standul companiei, iar MINKLASH va oferi în fiecare zi de târg, începând cu ora 14:30, machiaje gratuite, realizate de make-up artistul Paulina Buldumea și va organiza două tombole, cu premii în valoare de 150 euro fiecare.

Vizitatorii vor avea parte și de numeroase demonstrații ale tehnicilor de epilare cu zahăr și vor simți pe propria piele beneficiile curățării tenului cu ștampiluțe cu zahăr, în standul Pandhy.

Și vizitatorii bărbați vor avea parte de surprize. Headmasters îi așteaptă cu demonstrații de frizerie în standul lor din Pavilionul C1.

La standul Beauty Med vizitatorii specialiști vor putea urmări demonstrații pe următoarele aparate: Intraceuticals, HydraFacial, Perk, CoolTech, VelaShape III.

Mystic Nails va avea demonstrații de pictură pe unghii pe durata celor 4 zile de târg, de la ora deschiderii până la ora închideri.

Mai multe detalii despre Cosmetics Beauty Hair găsiţi pe site-ul expocosmetics.ro.

 

 

Citiți și despre: