Dent Estet deschide o clinică la Timişoara

11.12.2013

După o investiţie de 150.000 euro, Dent Estet, pionierul stomatologiei pediatrice în România, a deschis prima clinică dentară din afara Bucureştiului, la Timişoara. Acesta cea de-a treia unitate specializată, după lansarea Dent Estet 4 KIDS în anul 2008 şi lansarea Dent Estet 4 TEENS, anul trecut.

Potrivit companiei, obiectivele pentru primul an de funcţionare a clincii din Timişoara sunt o cifră de afaceri de 200.000 de euro şi 1.000 de pacienţi.

„Aproximativ 30% dintre pacienţii clinicii Dent Estet 4 KIDS din Bucureşti vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Din acest motiv, extinderea în afara Capitalei reprezintă un pas firesc în dezvoltarea Dent Estet. Am ales Timişoara pentru potenţialul pe care îl are zona Banatului şi Ardealului, la care se adaugă şi proximitatea cu Serbia şi Ungaria de unde ne aşteptăm să atragem în primul an cel puţin 10% dintre pacienţi”, a declarat Oana Taban (foto), Fondator şi CEO Dent Estet .

În premieră, pentru o clinică dentară specializată din provincie Dent Estet 4 KIDS Timişoara oferă  toată gama de servicii de stomatologie pediatrică.

Printre serviciile clinicii se numără tratamente sub anestezie generală, realizate sub supravegherea medicilor anestezişti din cadrul departamentului ATI al clinicii şi tratamente ortodontice prin Excellence Ortho Center, singurul departament de Ortodonţie din ţară cu medici specializaţi în tratamentul ortodontic specific fiecărei grupe de vârstă.

“Odată cu cu deschiderea noii clinci extindem şi în Timişoara programul educaţional „Să creştem zâmbete sănătoase”, adresat copiilor, precum şi seria de evenimente „Dental Care Parenting” prin care ne propunem să informăm părinţii cu privire la importanţa sănătăţii orale începând cu apariţia primului dinţişor”, a declarat Catrinel Hagivreta, director executiv Dent Estet.

Formată din 6 medici specializaţi în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonţi, 2 medici anestezişti colaboratori şi un psiholog, clinica va oferi servicii dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonţie, ortodonţie, chirurgie şi odontologie).

Din 2008 până în prezent, Dent Estet 4 KIDS a raportat o medie anuală de creştere a cifrei de afaceri de cel puţin 20%, reprezentând la ora actuală o treimi din afacerile grupului.

Reprezentanţii Dent Estet estimează afaceri de 1 milion de euro, în acest an, pentru acest segment.

Citiți și despre:

  • Medical Tours Company, turism dentar de calitateMedical Tours Company, turism dentar de calitate Sute de străini vin anual în România, special pentru tratamentele dentare oferite de clinica din Pitești. Medical Tours Company este o clinică stomatologică româno-franceză de top, din Pitești, care oferă […]
  • Afaceri în creştere cu 31% pentru DENT ESTETAfaceri în creştere cu 31% pentru DENT ESTET DENT ESTET, companie membră a grupului MedLife, a încheiat primele trei trimestre ale anului 2017 cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, în creștere cu 31% comparativ cu aceeași perioadă a anului […]
  • MedLife a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni din cadrul grupului de firme Dent EstetMedLife a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni din cadrul grupului de firme Dent Estet MedLife anunță începerea unui nou parteneriat de amploare, ca urmare a achiziției pachetului majoritar de acţiuni din cadrul grupului de firme Dent Estet. În prezent, Dent Estet este cel mai mare operator de […]
  • Piața telecom a crescut la 169 milioane euro, în trimestrul 4 din 2013Piața telecom a crescut la 169 milioane euro, în trimestrul 4 din 2013 Vânzările de bunuri folosință îndelungată au crescut în trimestrul patru al anului trecut cu aproape 11%, comparativ cu aceeași perioadă din 2012, singurele sectoare care au fost pe minus fiind cele de […]
  • Mai 2014Mai 2014 Inovația este cheia oricărei activități. Toți cei care sunt implicați în afaceri, indiferent de domeniul ales, sunt de acord cu acest lucru. Este loc pentru oricine pe piață, doar că oferta trebuie să fie […]