iPhone 8 și iPhone 8 Plus, disponibile şi în România

17.09.2017

Noile dispozitive Apple, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, sunt disponibile, la precomandă, şi în România. Astfel, Vodafone România a anunţat că începând cu 15 septembrie începe pre-înregistrarea pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Noile modele vor fi disponibile în oferta Vodafone România începând de vineri, 29 septembrie.

De asemenea, Telekom Romania a anunţat că va comercializa noile telefoane iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, începând cu data de 29 septembrie. Clienţii vor putea plasa precomenzile începând cu 22 septembrie.

În acelaşi timp, Orange Romania a precizat că iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomandă în curând.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt noua generație de iPhone și dispun de un design nou, cu sticlă și aluminiu, disponibil în trei versiuni – space grey, silver și new gold – realizat cu cea mai rezistentă sticlă integrată vreodată într-un smartphone, ecrane Retina HD, chipset A11 Bionic, fiind proiectate pentru experiențe augmentate.

Cea mai populară cameră din lume devine și mai performantă, iar încărcarea wireless reprezintă o nouă capabilitate puternică pentru iPhone. iPhone 8 Plus dispune de camere duale de 12MP și beneficiază de modul portret cu funcția de Portrait Lighting, care oferă terminalului efecte de iluminare de studio, iar utilizatorilor, posibilitatea de a surprinde portrete uimitoare cu un efect de profunzime redus în cinci stiluri diferite de iluminare.

 

 

 

Citiți și despre: