JTI România s-a mutat într-un sediu nou

18.06.2014

JTI România a inaugurat astăzi noul sediu central al companiei, situat lângă fabrica de țigarete a producătorului. În clădire, care are 5000 de metri pătrați, lucrează peste 200 de angajați. Procesul de renovare și extindere a noului sediu a început în luna aprilie a anului trecut 2013 și s-a încheiat conform planului stabilit, în mai 2014.

La evenimentul de inaugurare au participal Excelența Sa Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei în România, Dl. Neculai Onțanu, Primarul Sectorului 2 din București și Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe.

”Este, într-adevăr, o mare realizare, dacă luăm în calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o nouă clădire, ci despre renovarea și extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant  și cred că va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toți”, a declarat Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

Dl. Keiji Yamamoto, Ambasadorul Japoniei la București, a precizat că fiecare succes al unei companii japoneze pe piața locală reprezintă încă un pas înainte în consolidarea relațiilor economice dintre România și Japonia.

”Ambasada Japoniei și JTI România continuă să aibă relații excelente, dezvoltate de-a lungul anilor. Suntem recunoscători JTI pentru susținerea constantă și promovarea permanentă a culturii japoneze în România. Acest nou sediu consolidează statutul JTI, de cel mai important investitor japonez în România”, a afirmat Ambasadorul Japoniei la București.

Jorge da Motta, Regional President JTI Central Europe, a spus că principiile strategice de management ale companiei sunt bazate pe angajamentul JTI de a-și îndeplini responsabilitățile față de toți partenerii.

”Mă refer la modelul 4S, care privește angajamentul nostru echilibrat față de consumatori, acționari, angajați și societatea în ansamblu. Această abordare ne diferențiază și cred cu tărie că reprezintă cheia competitivității noastre. Suntem ambițioși să continuăm dezvoltarea afacerii pe plan local, iar clădirea modernă reflectă acest lucru, constituindu-se într-un spațiu de lucru excelent pentru echipa noastră dedicată din România”, a continuat acesta.

JTI este una primele companii multinaționale stabilite în România, compania începând afacerea în țara noastră în anul 1993.

Citiți și despre:

  • Piaţa neagră a ţigaretelor s-a redus uşor, în septembriePiaţa neagră a ţigaretelor s-a redus uşor, în septembrie Contrabanda cu țigarete a scăzut uşor în luna septembrie, piața neagră situându-se la 15,4%, față de 17% în luna iulie, potrivit datelor companiei de cercetare Novel Research. În plus, nivelul contrabandei […]
  • Compania Magister Software are un sediu nouCompania Magister Software are un sediu nou Furnizorul de soluţii pentru retailul mic şi mijlociu Magister Software a anunţat că din luna februarie se va muta într-un sediu nou. Prin decizia de a schimba punctul de lucru, compania vrea să ofere […]
  • Piaţa neagră a țigaretelor a ajuns la 15,8%, în martiePiaţa neagră a țigaretelor a ajuns la 15,8%, în martie În luna martie, piaţa neagră a țigaretelor a continuat să crească, ajungând la un nivel de 15,8%, potrivit datelor companiei de cercetare Novel. Marian Marcu, directorulNovel RESEARCH, a explicat că regiunile […]
  • Piața neagră a țigaretelor a ajuns la 17%, în iuliePiața neagră a țigaretelor a ajuns la 17%, în iulie Piața neagră a țigaretelor a avansat puternic în luna iulie, ajungând la 17%, față de 16,1 %, în luna mai și aproximativ 14% la finele anului trecut, nivelul fiind cel mai ridicat din ultimii trei ani, […]
  • NTT DATA România se mută într-un nou sediuNTT DATA România se mută într-un nou sediu NTT DATA România îşi extinde activitatea într-un nou spaţiu modern, pe o suprafaţă de 9000 metri pătraţi, situat în centrul orașului, lângă sediul actual - EBS Tower. Pentru companie, investiția este estimată […]