PIATRAONLINE lansează o campanie de recrutare

30.01.2018

PIATRAONLINE porneşte în căutarea de #rockstars prin intermediul campaniei de recrutare online „Așează-te la biroul cu vedere spre viitor” pe care a lansat-o recent. Astfel, cel mai mare showroom de piatră naturală este în căutare de oameni creativi, pasionați de design şi mereu dornici de noi experiențe.

„Îți dorești să faci parte dintr-o echipă creativă? Să ai un birou cu vedere spre viitor și să dezvolți proiecte care să te inspire? Echipa PIATRAONLINE a pornit în căutarea de #RockStars, oameni pasionați de design, arhitectură şi proiecte de succes care să întregească tabloul companiei.Sub conceptul Așează-te la biroul cu vedere spre viitor, https://recruiterflow.com/piatraonline/jobs, cel mai mare showroom de piatră naturală este în căutare de oameni creativi, pasionați de design, mereu dornici de noi experiențe, persoane pentru care punctualitatea, curiozitatea şi atenția la detalii fac parte din rutina zilnică. PIATRAONLINE este un mozaic de personalități și pregătiri diverse”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Platforma de recrutare va fi utilizată pentru a publica în mod constant locuri de muncă disponbile în cadrul companiei astfel încât toți cei care doresc să devină #RockStars sunt invitați să acceseze pagina în mod constant pentru a verifica joburile disponibile.

”Nu vrem să lucrăm mai mult, ci mai eficient, așa că regândim constant procesele și tehnologiile astfel încât oamenii din echipa noastră să dea tot ce au mai bun în fiecare zi. Provocăm fiecare nou coleg să se lase purtat pe culmile imaginației, pentru că suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe. De 10 ani selectăm și importăm cea mai buna piatră naturală din toate colțurile lumii iar acest lucru ne plasează în zona de #GeneratorDeInspirație”, menționează Mariana Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Showroomul și pavilionul exterior care îi inspiră pe toți cei care îl vizitează vor fi noul tău loc de joacă: un birou altfel care îți oferă spațiu să te dezvolți și să faci ceea ce îți place, un birou digitalizat, cu vedere spre viitor.

„Vremurile se schimbă, piața e din ce in ce mai dinamică, birourile viitorului capătă alte valori, iar în contextul actual în care încă există procese clasice de recrutare, este din ce în ce mai greu să găseşti oameni care să se potrivească biroului cu vedere spre viitor pe care tu il ai pregătit pentru ei”, conchide Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

 

 

Citiți și despre: