Profi a deschis trei noi magazine

20.01.2017

Retailerul Profi își accelerează ritmul de dezvoltare, inaugurând la Răzvad, Bacău și Jebel primele magazine din 2017. Magazinul din Răzvad, Jud. Dâmbovița, funcționează în format Loco, dispunând de o suprafață totală de 400 metri pătraţi, din care sala de vânzări este de 258 metri pătraţi.

Tot în format Loco funcționează și unitatea din Jebel, Jud. Timiș. Situat pe Str. Principală, magazinul se are pe 390 metri pătraţi, suprafața de vânzări fiind de 250 metri pătraţi.

Inaugurat în format City, cel de-al 12-lea magazin din orașul Bacău şi al 18-lea din județ, este situat pe Str. Tecuciului, unitatea având o suprafață totală de 544 metri pătraţi, iar sala de vânzări ocupă 276 metri pătraţi.

„În acest an PROFI vizează accelerarea ritmului de creștere, estimând un număr de inaugurări cel puțin egal cu cel de anul trecut, atât în noi localități urbane și rurale, cât și în zonele în care rețeaua este deja prezentă, inaugurări împărțite în mod egal între cele trei formate pe care le operează: Loco, City și Standard”, a anunţat compania.

 

 

Citiți și despre: