Radisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn au un nou Executive Chef

14.09.2017

Hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence anunţă numirea lui Nicolai Schleifer în funcţia de Executive Chef pentru cele două proprietăţi. Născut în Germania, Executive Chef Schleifer a fost întotdeauna fascinat de arta culinară, care, ulterior i-a definit şi cariera. El deţine o experienţă de 20 de ani în industria hotelieră şi a restaurantelor în diverse ţări precum Germania, Malta, Tanzania, Egipt sau Emiratele Arabe Unite.

Practica sa în bucătăria internaţională, împreună cu o adevărată pasiune pentru artele culinare şi noile tendinţe în domeniu, vor oferi clienţilor hotelului Radisson Blu o dimensiune superioară a ceea ce înseamnă experiență culinară.

„Suntem încântaţi să îl avem pe Executive Chef Nicolai Schleifer ca parte a echipei noastre”, explică Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu şi Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest. „El aduce cu sine o combinaţie incredibilă de experienţă pe termen lung, realizări şi viziuni de anvergură. Sunt sigur că împreună vom continua să fim un trendsetter în artele culinare din industria hotelieră românească”.

Executive Chef Schleifer deţine o diplomă de licenţă în managementul hotelier şi un master în arte culinare, specializare pe domeniul ospitalităţii/turismului în managementul hotelurilor şi restaurantelor, cu accent pe arta culinară.

În ultimii 20 de ani, a lucrat în hoteluri precum Danat Al Ain Resort/Al Ain, Kempinski Hotel Ajman – UAE; Kempinski San Lawrenz – Gozo Malta; Kilimanjaro Hotel Kempinski / Dar es Salaam – Tanzania sau Kempinski Hotel Airport München – Germania.

Pe lângă educaţia şi experienţa sa, Executive Chef Nicolai Schleifer a fost implicat şi în servicii de voluntariat, fiind membru al comisiei de examinare din cadrul Camerei de Industrie şi Comerţ (IHK) München şi Oberbayern.

„Aştept cu nerăbdare să încep acest nou capitol al călătoriei mele culinare”, spune Executive Chef Nicolai Schleifer. „Sunt bucuros că abilităţile mele vor fi folosite într-o astfel de locaţie extraordinară şi sunt încântat să lucrez în cel mai mare hotel din Bucureşti împreună cu o echipă puternică şi experimentată”

 

 

 

Citiți și despre: