Sheraton București: Afacerile hotelului vor creşte cu 20%, în 2017

03.06.2017

Sheraton București își propune o creștere a afacerilor cu 20%, pe baza investițiilor programate pentru prima parte a anului. Astfel, în 2017, hotelul a continuat procesul de îmbunătățire a serviciilor și produselor de 5 stele oferite. Pentru prima parte a anului compania are programate investiții de peste 350.000 de euro în cofetăria Centro, în crearea unui centru de relaxare ce va fi deschis la începutul lunii iulie și în extinderea parcării.

Printre obiectivele de business Sheraton de anul acesta se numără și refacerea întregului meniu și repoziționarea restaurantului Avalon, respectând cele mai înalte standarde de calitate pentru un hotel de 5 stele. În acest context, Ashlie Dias, Executive Chef, și Bogdan Bazaoache, Manager F&B, s-au alăturat, în luna mai, echipei hotelului.

Rezultatele înregistrate în prima parte a anului, investițiile programate și redefinirea conceptelor de meniu stau la baza creșterii cu 20% a afacerilor, estimate de reprezentanții Sheraton.

Compania a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de aproximativ 10 milioane de euro, formată din servicii de cazare, 55%, F&B, 30% și chirii, 15%. Reprezentanții Sheraton estimează că ponderea F&B va fi în creștere, anul acesta, cu aproximativ 20%, comparativ cu 2016.

 

 

Citiți și despre:

  • Hotelul Crowne Plaza Bucharest are un nou Executive ChefHotelul Crowne Plaza Bucharest are un nou Executive Chef Începând cu luna mai 2017, Joseph Kalaani, de origine libaneză, este noul Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest ce face parte din grupul românesc ANA Hotels, cel mai mare grup hotelier românesc […]
  • Ce destinaţii turistice aleg românii în luna iubirii?Ce destinaţii turistice aleg românii în luna iubirii? Odată cu Valentine‘s Day, luna februarie aduce o creștere a rezervărilor online față de alte luni ale anului, afirmă hotelierii. Astfel, HotelGuru.ro preconizează faptul că în a doua parte a lunii februarie, […]
  • Un nou chiriaș în Tower I din Globalworth CampusUn nou chiriaș în Tower I din Globalworth Campus Globalworth anunță un nou chiriaș al clădirii Tower I, din cadrul Globalworth Campus: Stradale. Cel de-al 9-lea restaurant creat de Chef Foa, alături de echipa Flavours, va fi situat în clădirea de birouri de […]
  • Numărul turiştilor, în creştereNumărul turiştilor, în creştere Înnoptările înregistrate în structurile de primire turistică din România au însumat 1,361 milioane, în ianuarie 2018, în creştere cu 9,6% faţă de acelaşi interval din anul anterior, peste 78% din acest total […]
  • Radisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn au un nou Executive ChefRadisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn au un nou Executive Chef Hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence anunţă numirea lui Nicolai Schleifer în funcţia de Executive Chef pentru cele două proprietăţi. Născut în […]