Signal Connect Timişoara va avea loc pe 20-21 octombrie

04.08.2016

Începând de astăzi, se dă startul înscrierilor la Signal Connect Timişoara, eveniment care va avea loc pe 20-21 octombrie, la Hotel Continental Timişoara. Conferinţa, dedicată profesioniştilor în resurse umane, va reuni peste 130 de directori şi manageri de HR. Aceştia vor fi prezenţi la eveniment cu scopul de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele din domeniul în care activează.

Tema Signal Connect Timişoara este Managing Generations, unde accentul cade pe modul în care generaţiile lucrează împreună mai mult decât în trecut. Din acest punct de vedere, există o diferenţă certificată de muncă, astfel că, de la generaţia Boomers, X-ers până la Millennials, aceştia trebuie gestionaţi diferit.

Evenimentul din acest an reuneşte vorbitori atât din ţară, cât şi din străinătate, care vor aduce prin prezentările lor un plus de cunoştinţe cu aplicabilitate practică asupra domeniului de resurse umane.

Aşadar, Mioară Bugaru, HR Global Services Manager la Hella România va fi prezent în calitate de speaker la această ediţie, unde va vorbi despre Managing Diversity în International Environment. Acesta deţine o experienţă de 16 ani în resurse umane, iar poziţia actuală îi oferă o perspectivă diferită asupra HR-ilor, ţinând mereu seamă de diversitatea generaţiilor şi regiunilor din care aceştia provin.

Un alt speaker care se alătură evenimentului este Grigoriada Stroe. Tematica pe care aceasta o va aborda va fi Managing creative generations.

Signal Connect Timişoara se desfăşoară pe parcursul a două zile. Prima zi oferă workshop-uri intensive, iar cea de-a două zi reuneşte cei peste 130 de participanţi în cadrul conferinţei, unde toţi speakerii aleşi pentru această ediţie îşi vor susţine prezentările.

Începând de astăzi, înscrierile se realizează pe site-ul oficial al evenimentului signalconnect.ro. Conferinţa Signal Connect este organizată de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna.

 

 

Citiți și despre: