Un nou CTO pentru TotalSoft

14.07.2017

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), va avea, începând din luna august, un nou Chief Technology Officer (CTO). Funcția va fi ocupată de Adina Gurgu, care va fi responsabilă cu dezvoltarea tehnologică a companiei și gestionarea echipelor de dezvoltare software.

Adina Gurgu, care face part din echipa TotalSoft de aproape 20 de ani, va ocupa funcția de CTO în cadrul companiei. Obiectivele acesteia prevăd identificarea de și alinierea companiei la tendințe tehnologice mondiale, precum și gestionarea echipei de dezvoltare a produselor Charisma.

„TotalSoft a intrat într-o nouă fază a evoluției sale și țintește să devină un jucător global puternic, păstrându-și, totodată, poziția de lider pe piața locală. În acest scop, apreciem și sprijinim oamenii din echipă, care au talentul și pasiunea de a crește compania. În anii petrecuți în TotalSoft, Adina Gurgu a crescut constant ca profesionist și a jucat un rol important în dezvoltarea Charisma, software care acum este implementat în întreaga lume. Suntem mândri să avem astfel de oameni valoroși alături și am convingerea că, având-o pe Adina la conducerea echipei tehnice, TotalSoft va continua să furnizeze clienților soluții de cea mai bună calitate, menținând în același timp cele mai înalte standarde în serviciile livrate”, a declarat Önder Eren, CEO TotalSoft.

Adina Gurgu este absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București și a obținut o Diplomă Professional Certificate in Management, de la Open University din Marea Britanie. În cei 20 de ani de activitate în cadrul TotalSoft, aceasta a realizat proiecte complexe, atât în România, cât și la nivel internațional, pentru clienți importanți, precum: Rompetrol Group, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Deutsche Leasing și Raiffeisen Leasing.

De asemenea, viitorul CTO al TotalSoft a făcut parte din echipa de dezvoltare a Charisma Business Suite, având experiență solidă în dezvoltarea de software, precum și în livrarea proiectelor.

 

 

Citiți și despre: