Un nou record Profi: Opt inaugurări şi o remodelare într-o singură săptămână

01.10.2017

Retailerul PROFI încheie această săptămână cu opt noi magazine deschise de la Timişoara, Sibiu, Piteşti, Bucureşti, Roman, Iaşi, Bârlad şi până la Săpânţa, localitate recunoscută pentru atracţia sa turistică unică în lume, Cimitirul Vesel. La toate acestea se adaugă redeschiderea într-un nou format a unui magazin din Iaşi.

Magazinul din Timişoara funcţionează în format Standard pe str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, nr. 27, şi deţine o suprafaţă totală de 357 mp, din care sala de vânzări ajunge la 275 mp.

Magazinul deschis în Sibiu este tot în format Standard este al 10-lea din oraş şi se află pe str. Vasile Aaron, nr. 20, ap.5. Unitatea are o suprafaţă totală de 544 mp, din care sala de vânzări este de 388 mp.

Şi magazinul din Bârlad, judeţul Vaslui, are format Standard şi îşi primeşte clienţii pe str. Cetatea de Pământ, nr. 42-44, întinzându-se pe o suprafaţă totală de 394 mp. Sala de vânzări ajunge la 304 mp.

La Săpânţa, judeţul Maramureş, unitatea se prezintă în format Loco, pe str. Principală, nr.919A, şi are o suprafaţă totală de 392 mp, din care sala de vânzări este de 289 mp.

Totodată, noile magazinele din Roman, Iaşi, Bucureşti şi Piteşti se prezintă în format City.

Unitatea din Roman, judeţul Neamţ, se află pe str. C.A. Rosetti, nr. 16 şi are o suprafaţă totală de 381 mp, din care suprafaţă de vânzări este de 240 mp.

În Iaşi, nouă unitate este amplasată pe Bd. Dimitrie Cantemir Nr. 7, pe o suprafaţă totală de 375 mp, sala de vânzări fiind de 276 mp . Tot acolo a fost remodelat şi deschis, în format City, magazinul de pe strada Ciurchi.

Având o suprafaţă totală de 348 mp, cu o sală de vânzări de 263 mp, cel mai nou PROFI din Piteşti, judeţul Argeş, se găseşte pe Calea Bucureşti, nr. 28, la parterul blocului U2.

În Capitală, un al 35-lea magazin PROFI funcţionează acum pe str. Gură Ialomiţei, nr. 1, sector 3. Acesta se întinde pe o suprafaţă totală este de 152 mp, sala de vânzări fiind 127 mp.

Având magazine prezente în 343 de localităţi şi o echipă de peste 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

Citiți și despre:

  • PROFI a mai deschis cinci magazine. Câte unități deține retailerul?PROFI a mai deschis cinci magazine. Câte unități deține retailerul? Retailerul PROFI a deschis ieri cinci noi supermarketuri la Iași, Piatra Neamț, Buzău, Ghimpați și Tămășeni, ajungând astfel la 484 de magazine prezente în 244 de localități. Astfel, locuitorii din Iași se […]
  • PROFI a mai deschis cinci magazinePROFI a mai deschis cinci magazine Săptămâna trecută, PROFI a mai inaugurat încă cinci magazine la Şcheia, Borduşani, Pătulele, Pietroșani şi Bucureşti. Şase dintre unităţile deschise în iulie funcţionează în format Loco, trei în format City […]
  • PROFI a mai deschis şase noi magazine. Unde sunt acestea situate?PROFI a mai deschis şase noi magazine. Unde sunt acestea situate? Retailerul PROFI continuă extinderea în România şi ajunge să fie prezent în 351 de localități din țară, odată cu inaugurări realizate săptamâna trecută la Smeeni, Vama, Victoria, Botosani, Ciacova si […]
  • Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august?Câte magazine a inaugurat PROFI în luna august? Retailerul PROFI a deschis alte şapte magazine în localităţile Dofteana, Conteşti, Perişoru, Fălticeni, Drăgăneşti-Olt şi Braşov. În luna august, compania a inaugurat per total 16 magazine, dintre care cinci […]
  • PROFI deschide patru noi magazinePROFI deschide patru noi magazine PROFI a deschis săptămâna această câte un magazin la Ipoteşti, Ploieşti, Brăila şi Dărmănesti, retailerul ajung astfel prezent în 346 de localităţi şi o echipă de peste 12.000 de oameni. Unitatea deschisă în […]