Wim Bosman a înregistrat afaceri de 8 milioane euro, la 9 luni

17.12.2013

Compania de logistică, transporturi şi comisionare vamală, Wim Bosman România, a înregistrat în primele nouă luni ale anului o cifră de afaceri de 8 milioane euro, în creştere cu 20% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când a raportat afaceri de 6,6 milioane euro.

Compania a anunţat noi parteneriate cu clienţi de top, iar în acest an a deschis şi o nouă linie de grupaj internaţional, pe ruta Polonia – România. Cu plecări bisăptămânale din şi către cele două hub-uri, Katowice şi Cluj, compania completează liniile de grupaj existente deja, din Olanda, Belgia, Italia, Franţa şi Marea Britanie.

Pentru finalul anului, compania estimează o cifră de afaceri de peste 10 milioane euro, cu 20% mai mare faţă de nivelul din 2012.

“Motoarele care au condus la aceste rezultate şi pe care Wim Bosman îşi bazează creşterile viitoare sunt flexibilitatea şi capacitatea de adaptare a serviciilor în funcţie de nevoile punctuale ale clienţilor”, au explicat reprezentanţii companiei.

În plus, Wim Bosman va asigura în 2014, pentru al patrulea an consecutiv, servicii complete de logistică clientului Samsung în România, unul dintre cei mai puternici jucători pe piaţa mondială de IT&C.

Astfel, în urma unei licitaţii organizate de gigantul IT&C la care au mai participat alţi 10 furnizori de soluţii logistice, Wim Bosman România a resemnat contractul cu Samsung în luna iunie , valoarea contractului fiind de 1,5 milioane euro anual.

“Wim Bosman are deja o istorie de trei ani cu Samsung, timp în care am demonstrat că flexibilitatea, încrederea, adaptabilitatea şi calitatea sunt ingredientele cele mai bune pentru un client care pune performanţa pe primul loc. Considerăm că serviciile de o calitate ireproşabilă furnizate de-a lungul colaborării anterioare, dar şi efortul susţinut de a optimiza costurile clientului au condus la câştigarea licitaţiei şi începerea unei noi perioade de parteneriat Wim Bosman – Samsung”, a declarat Emil Ion, Managing Director Wim Bosman România.

Compania şi-a extins şi parteneriatul cu CHEP, liderul mondial pe segmentul de paleţi şi containere, cu peste 350 de milioane de paleţi şi containere în uz în lanţurile de aprovizionare zilnice ale clienţilor.

Colaborarea dintre cele două companii a debutat în luna mai a anului trecut, iar serviciile logistice oferite de Wim Bosman constau în organizarea colectării, inspecţiei ,depozitării şi transportului paleţilor CHEP către clienţii săi.

Citiți și despre:

  • Socar deschide două noi benzinăriiSocar deschide două noi benzinării Socar inaugurează astăzi două benzinării în România, în Oradea și Timișoara, investiția totală în aceste stații de alimentare ridicându-se la două milioane de euro. “Am început anul cu multe investiţii […]
  • Piaţa jucăriilor din România – 120 milioane euro, în 2014Piaţa jucăriilor din România – 120 milioane euro, în 2014 Anul acesta, vânzările de jucării din România vor avansa cu circa 20%, până la 120 milioane de euro. Creşterea vine în contextul în care companiile îşi promovează tot mai puternic produsele, iar promoţiile […]
  • Curs de analiză și evaluare comportamentală marca ZivacCurs de analiză și evaluare comportamentală marca Zivac În toamna acestui an compania Zivac va organiza un nou curs de analiză și evaluare comportamentală. Cursul va debuta în luna septembrie și este destinat pregătirii și dezvoltării viitorilor specialiști în […]
  • Microîntreprinderile din mediul urban primesc finanțări nerambursabileMicroîntreprinderile din mediul urban primesc finanțări nerambursabile Prin intermediul Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice va lansa un program de finanțare nerambursabil pentru sprijinirea […]
  • Metode de reducere a costurilor în companiiMetode de reducere a costurilor în companii Când situația economică nu este una benefică, toate companiile caută soluții pentru costuri mai mici. Reprezentanții companiilor din țara noastră sunt mult mai optimiști cu privire la creșterea afacerilor în […]